maanantai 10. toukokuuta 2010

Verkkoa




Oon nyt jotenkin innostunut näistä verkkokuvioista. Aluslakkana Oriflamen Base coat, joka on muuten ihan ok. Kaksi kerrosta Mavalan sävyä Olbia, josta tykkään kovasti. Se on kiva vaalea läpikuultava sävy, joka käy moneen lakkaukseen. Kuvasta ei ehkä näy, mutta kärkiin laitoin vinosti vanhaa Maybellinen Coloraman vaalean lilaa. Vinon lilan päälle Konadilla ruudukko, ja ruudukon rajasin Oriflamen valkoisella koristelakalla. Oriflamen koristelakkaa kokeilin nyt ekaa kertaa, ja se ei ihan täydellistä jälkeä jättänyt. Tai ehkä ongelma oli epävakaassa kädessä... Vielä laitoin väriksi Mavalan violettia glitteriä. Päällyslakkana käytin Konadin päällyslakkaa ruudukon päälle, ja vielä koko kynnelle Oriflamen Crystal top coat.

Täytyy mainita vielä sen verran että koska budjettini on todella rajallinen, ja teen kynsiä ihan vaan huviksi ja harrastukseksi, käytän enimmäkseen ns. halpoja markettilakkoja. Täytyyhän jonkun niitäkin käyttää ja arvioida! :-D Ja kyllä halvemmatkin lakat voivat olla hyvälaatuisia. Esim Mavalan pikkupullot on todella käteviä kokonsa ja hintansa puolesta. Sävyissä on valinnanvaraa ja levittyvät ja pysyvät mielestäni oikein hyvin.

Yhä odottelen että pääsisin uusien Konad-tuotteiden kimppuun. Tänään tuli jo postista ilmoitus että paketti on noudettavissa! Joten haen sen postista huomenna! Jei!

Ei kommentteja: