maanantai 28. kesäkuuta 2010

Juhannuskynnet




Kukkien ja lehtien kuivatusta pitkästä aikaa! Viimeksi viime syksynä kuivatin porkkananlehtiä hyvällä menestyksellä, joten nyt keskikesän juhlan kunniaksi halusin käyttää kuivakukkia taas!

Turun saaristossa kun oltiin, kukkien ja lehtien löytäminen ei ollut vaikeaa. Nimettömissä on metsämansikan kukkia, peukaloiden sinisen kukan nimeä en tiedä, ehkä forget me not? Lehtinä esim pieniä saniaisia.

Poimin kukat keskiviikkona, laitoin talouspaperille ja kirjan väliin. Kynnet lakkasin ja koristelin perjantaiaamuna. Eli parin päivän kuivatus riitti.

Aluslakkana Oriflame. Värilakkana Mavalan Olbia kaksi kerrosta, paitsi nimettömissä kaksi kerrosta Dependin vaaleaa lilaa jossa hieman glitteriä mukana. Kiinnitin kukat ja lehdet päällyslakalla puutikun avulla. Lisäsin vielä pieniä kukkatarroja ja strasseja.

Aika kivat ja juhannusmaiset tuli! :-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aivan upeat kynnet!

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Uskomattoman ihanat kynnet! :) Pitäisköhän munkin kokeilla väsätä tommoset

Glitter kirjoitti...

Kiitos! Kyllähän tämmösten luonnonkukkakynsien tekemiseen tarvitaan vähän aikaa ja vaivaa, mutta loppujen lopuksi puuhastelu on kivaa ja lopputulos on vaivan arvoinen! Ei muutakuin luontoon etsimään sopivia kasveja ja kukkia!

Milla kirjoitti...

Nää on mun mielestä koko sun blogisi hienoimmat kynnet :)