tiistai 28. heinäkuuta 2009

Tarvikkeita

Eipä mulla vielä paljon tätä kynsisälää ole. Aloitetaan lakoista.




Mavalan lakkoja on kertynyt jo muutama. Tykkään niistä, koska ne on helposti kaupoissa saatavilla, ne on pieniä ja edullisia. Ja ihan mukavasti löytyy eri sävyjä. Tässä vasemmalta oikealle super base, top coat fixator, black, rio, white, gold ja silver.













Tässä sekalainen joukkio muita lakkoja, löytyy halpista jos jonkinlaista! Vuosien varrella löytynyt kaiken maaiman seppälöistä ja anttiloista. Laatikon pohjalta löytyi myös muutama iänkaikisen vanha yves rocherin lakka, joita en edes kehdannut kuvata. Sen verran näistä voi mainita, että toi Rimmelin glitteriä sisältävä punainen lakka on tosi kiva, ja Trindin nail repair color on ollut kovassa käytössä ja on ollut hyvä. Se siis vahvistaa heikkoja kynsiä.





Tässä muutama glitterlakka. Vasemmalla Max factorin extra glitter jota on käytetty paljon, keskellä Wild and crazy jostain marketista, ja oikealla uusin ostos Art clubin hologram glitter koristelulakka, joka on vallan mainio.





Tässä kynsinauhabalsameita ja -öljyjä. Keskimmäisen sain lahjaksi enkä ole vielä käyttänyt.


Uusia tuttavuuksia: JT-Cosmeticsin sivuilta tilasin pieniä erivärisiä strasseja ja niille kätevä työkalu picker-upper. Suosittelen!
Saas nähdä kuinka pian tämä mun pieni ja vaatimaton kokoelma saa jatkoa, kun tästä oikein innostun!

1 kommentti:

Perkeleensimpura kirjoitti...

pakko kysyä että onko noi mavala lakat hyvä laatusia?ku jotkut haukuu ja jotkut taas tykkää ;)