keskiviikko 26. elokuuta 2009

Mustaa pitsiä...

Tällä kertaa mustaa pitsiä hopeisella alustalla. Tykkään käyttää konadin pitsikuviota, se jotenkin näyttää aina kivata varsinkin kynsien kärjissä. Mutta nyt kyllä täytyy sanoa että meinasi mennä hermot konadiin! Kuviot ei tarttuneet millään, jouduin tekemään monta leimaa moneen kertaan, ja lopuksi en enää jaksanut välittää. Lopputulos on se että joissakin kynsissä leimat on suttuiset. Seuraavan manikyyrin teen ilman konadia!

Varpaankynsistä en nyt tänään sateisena ja synkkänä päivänä saa hyvää kuvaa, mutta voin kertoa että lakkasin ne hopeisella lakalla, ja tippeihin mustaa. Ikäänkuin ranskalainen manikyyri mutta mustalla.

Edellisistä kuivalehti-kynsistä täytyy sanoa sen verran että kannattaa laittaa parin päivän välein lisää päällyslakkaa, varsinkin jos aikoo pitää saman manikyyrin viikon verran tai kauemmin. Mulla nimittäin kävi niin että päällyslakka kului lehtien päältä sen verran että lehtikin alkoi rapista pois. Koska ehdin tehdä uuden manikyyrin vain kerran viikossa nykyisin, en voinut keskellä viikkoa tehdä uutta manikyyriä vaan lehtien kanssa piti pärjätä kokonaisen viikon. Päällyslakan voimalla siis!
Täytyy mainita vielä sen verran että mitä enemmän kynsiään lakkaa, sitä enemmän sitä sokeutuu sille kuinka paljon niitä koristelee. Eli koko ajan tekisi mieli koristella enemmän ja enemmän! Esimerkiksi nämä tämänhetkiset kynnet, tuntuu siltä että eihän niissä ole vielä juuri mitään koristeluja! Aina tekisi mieli laittaa vähän enemmän leimoja, muutama strassi lisää, vielä enemmän glitteriä, tarroja, koristeviivoja ym ym. Kun mikään ei riitä! Ei varmaan enää osaisi käyttää ihan vaan yhdellä värillä lakattuja kynsiä... nehän tuntuisi ihan alastomilta! Samoin kävi kun poistin varpaankynsistä vanhat lakat ja olin yhden päivän lakkaamatta niitä. Varpaat näytti ihan oudoilta ja alastomilta ihan naturaalina! :-D Tapahtuuko näin muillekin???
Mitenköhän käy lähitulevaisuudessa, kun työpaikan vaihtumisen myötä joudun todnäk ensinnäkin lyhentämään kynnet ja ehkä jopa jättäämään lakkaamatta... kääks.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Itse en pysty olemaan lakkaamattomilla kynsillä ollenkaan, niin riippuvainen lakoista olen :)