maanantai 3. elokuuta 2009

Teinikynsiä

Pari teini-ikäistä sukulaistyttöä tuli kylään muutamaksi päiväksi, ja tietysti halusin laittaa niiden kynnet!

Tässä teini1:n kynnet ennen

Ja tässä samaisen teinin kynnet mun käsittelyn jälkeen
Halusin kokeilla töpötystekniikkaa sienellä, ja näistä tuli tämmöset punk-henkiset verikynnet. Alla on Mavalan Reno-sävy, ja töpötyksen tein Rimmelin sävyllä Movie star. Päälle laitoin vielä Tiimarista ostettua glitteriä. Mun mielestä lopputulos hieman sotkuinen, mutta teini1 tykkäsi!

Tässä teini2:n kynnet ennen...

... ja jälkeen
Ladylle lady-kynnet. Pohjana sama Mavalan Reno, hopeinen raita koristelakalla ja tumma osio on Mavalan Rio-sävyllä.

Seuraavana päivänä oli enemmän aikaa leikkiä juuri postista tulleen Konad-lelun kanssa!

Lisäsin teinien kynsiin muutaman leiman:
Teini1:n kynnet oli niin pikkuruiset ja koska hilettäkin olin jo edellisenä päivänä ehtinyt lisätä, niin vain keskisormen kynsiin mahtui pienet tähdet.


Teini2:n kynsiin mahtui tämmöinen sydänpari. Olin myös laittanut näihin kynsiin jo edellispäivänä strassit, mutta ne lähtivät heti ensimmäisen illan aikana irti! :-D

Strassien paikat vain näkyvät enää...

Sitten omat kynnet...
Piti harjoitella Konadilla koko kynnen leimaamista. On muuten hankalaa jos kynsi hiemankin kaareutuu. Päädyin sitten peittämään tipin koska leimoista tuli niin sotkuiset. Vaatii muuten harjoittelua! Ja oli muuten viimeinen kerta kun käytän Rimmelin 60 seconds lakkaa! Se kun kuivuu liian nopeasti niin lakan levittäminen on todella hankalaa, sitä vaan ei saa siististi!



Näistä tuli mun mielestä yllättävän jouluiset! Tip tap! Poikaystävä totesi että ne muistuttaa verkkosukkahousuja... joten tässä jouluiset verkkosukkahousukynnet! :-D
Nyt pitääkin ruveta miettimään minkälaiset kynnet sopisivat Madonnan keikalle... :-)

Ei kommentteja: