keskiviikko 1. elokuuta 2012

Olympiakynsiä!

Olympialaiset ovat nyt inspiroineet. Ehkä ne olisivat voineet inspiroida liikkumaankin enemmän mutta ainakin hetken kadoksissa ollut kynsitaiteilija heräsi henkiin.

Olympiakynnet part 1:
Alla oli vino ranskalainen manikyyri, johon olin tehnyt kolme punaista tehosteraitaa. Kun sitten olympiainspiraatio iski, tein olympiarenkaat ja Union Jackin. Halusin vielä lisätä jotain, joten laitoin punaisten raitojen väliin kultaa, hopeaa ja pronssia. Pronssin virkaa toimittaa oikeastaan kupari, mutta ei se haittaa... Lopputulos oli ehkä hieman sekava, joten rupesin suunnittelemaan jo seuraavaa olympidesignia...

Laitoin vielä taustapuolelle etupuolen olympiarengasta vastaavan värin!

Olympiakynnet part 2:
Ja samalla back-to-work kynnet! Tässä on nyt se sama kulta-hopea-pronssi idea, mutta selkeämmin. Koska tykkään Union Jackistä kovasti, halusin sen kokonaisena yhteen kynteen. Olen melko tyytyväinen lopputulokseen. Sain lipun onnistumaan myös vasemmalla kädellä oikean käden pikkurilliin! Vasen käsikin voi siis kehittyä! Olympiarenkaatkin sain oikeaan järjestykseen kun laitoin peukkuun kaksi. Renkaat nyt on vähän epämuodostuneita mutta haittaakse?

Koristelulakat, joita käytin, ostin Lontoosta Harrodsista, voin laittaa niistä infoa myöhemmin.

Ei kommentteja: