lauantai 6. marraskuuta 2010

Tarvikkeita osa 2

Hehhee! Käykääpä katsomassa tuo ensimmäinen postaus tarvikkeista! :-D Tai no, älkää käykö! :-D

Valikoima on hieman kasvanut tässä ajan kuluessa. Siksi päätin päivittää tarvikelistausta.



Tässä ensin Konad leimasinlakat. Vasemmalta oikealle Gold Black (hieman normi mustaa hohtavampi), lila, white, viininpunainen, päällyslakka.



Glitterin glitterlakat! :-)Siis värittömät glitterlakat. Vasemmalta oikealle Max Factor (vanha, oli jo silloin ekassa tarvikeluettelossa), Gosh Rainbow (ei varsinaisesti glitterlakka vaan lastulakka) ja vanha Wild and Crazy. Glitterlakat kuluu yllättävän hitaasti, eivätkä ajan saatossa tosiaan mene miksikään. Eli yhdellä perus värittömällä glitterlakalla pärjää vallan mainiosti. Ja pitkään!



Värilliset glitterit. Tämä on nyt sitten jo ihan turhaa pröystäilyä... värilliset glitterit... :-D Vasemmalta oikealle Dependin kultaglitter (melko peittävä), Mavalan glitter purple, Mavalan Black Diamond (peittävä), Mavalan Glitter Red ja Claire's Glitter (lahjaksi saatu, monivärinen, vielä kokeilematta!).



Kynsinauhaöljyt ja hoitolakat. Vasemmalta oikealle Trind Cuticle balsam (pari kertaa käytetty, tykkään öljyistä enemmän), Trind Nail repair color (ennen käytin paljonkin, vahvistava), Ayala kynsinauhaöljy (jatkuvasti käytössä), Oriflamen Peel off whitener (ei tehnyt mitä lupasi), Base coat (tekee mitä lupaa, eli ehkäisee kynnen kellastumisen, mutta jotkut värilakat kellastuttaa kuitenkin), Top coat (tekee mitä lupaa varsinkin jos lisää päivittäin) ja vielä Nail Hardener (en ole vielä kokeillut).



Mavalan hoitolakat vielä erikseen. Top coat fixator oli varmaan eka päällyslakka jonka ostin. Melkein loppuun asti käytetty. Vaikka sieltä melkein tyhjästä kynsilakkapullosta ei meinaa saada enää tavaraa tulemaan, niin miksei sitä kuitenkaan raaski heittää pois??? Siksikö koska siellä silminnähden on vielä jotain, se vaan on vaikea saada ulos? Super base ei mun muistaakseni ollut niin hyvä kuin tuo Oriflamen versio. Minute Quick-finish eli pikakuivattaja, sen ostin kaverin suosituksesta. Pari kertaa olen käyttänyt.



Marssitetaan esiin Dependin rivistö! Nämä on tarttuneet mukaan Kicks-käynneiltä. Vasemmalta oikealle 115 violetti, 186 ruskea, 104 musta glitterillä, 058 vaalea lila glitterillä, 039 musta ja vimppana korallinpunainen, jota en ole saanut auki! Korkki jumissa! :-/



Koristelulakat vuorossa! Vasemmalta oikealle Color clubin hologram glitter, gold glitter, copper glitter, neon violet ja musta. Isadoran graffitilakat musta ja valkoinen. Color clubin koristelulakkoja en ole kovin paljon käyttäny viime aikoina, ne jotenkin kuivuu hieman liian nopeasti koristeluja tehdessä.



Seuraavana Mavalan rivistö! Toiset Mavalan lakat ovat hyviä, toiset kuivuu pulloon liian nopeasti. Osaan olen tiputtanut tipan asetonia pulloon että lakka ohenisi hieman. Vasemmalta oikealle Olbia, Reno, Sensuality, White, Gold, Silver, Toulouse, Madrid, Rio.



Muutama Rimmel, pääsiäisvärit Green grass ja Sunshine. Electric on kiva, Movie Star on vanha ja paksuuntunut, täytyis tehdä jotain...



Seppälästä bongatut! Vasemmalta oikealle SinfulColorsin Snowing Gold, Fiji ja yksi lemppareista Rich in heart. Wild and Crazyn Lollipop ja Baffin Bay.



Sekalainen seurakunta! :-D Vasemmalta oikealle uusi ihanuus Inglotin matta ruskea! Lumene Natural Code Party on, Max Factor Earth Stone, Wet'n Wild pinkki, Maybelline Colorama vaalea lila, Make up Storen Vadim, vanha Yves Rocher, ja viimeisenä uutuus Maybelline Forever Srong Green Miracle.



Viimeisenä vielä kaikki tämän hetken suosikit yhteispotretissa! :-)

Kuten varmaan huomaatte, mä olen hieman värirajoittunut. Mulla ei juurikaan ole sinisiä tai vihreitä lakkoja. Sinisiä ei ollenkaan ja vihreitä lakkoja on ostettu vain tiettyjen teemojen takia. Punaisistakaan lakoista en juurikaan välitä, vaikka niitä on muutama laatikkooni päätynyt. Eniten silmää miellyttää violetit, purppurat, liilat ja vastaavat sekä ruskeat. Ehkä myös kultaiset. Joka tapauksessa tummat ja lämpimät sävyt on tällä hetkellä lemppareita.

Lakkojen lisäksi laatikosta löytyy Konad-laattoja, strasseja, tarroja yms sälää, joita en jaksa nyt listata, ehkä myöhemmin. Ja voi vitsi, postissa odottaa jo seuraavat uudet ihanuudet... ;-) Miksi mä vielä ihmettelen että miksei palkka riitä mihinkään???

2 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Onpas sulla melkonen määrä lakkoja, mutta jos niitä jatkuvasti käyttää, niin mitään ei ole liikaa =)
-päivi-

Glitter kirjoitti...

Onhan niitä, mutta loppujen lopuksi osa on jo vanhoja, joita vaan ei ole raaskinut heittää pois. Kaikki ei ole käytössä jatkuvasti, koska en kuitenkaan vaihda lakkausta päivittäin. On kuitenkin hyvä että on valinnan varaa sitten kun inspiraatio iskee! :-)