maanantai 15. marraskuuta 2010

Vauhtiraita

Olen tässä viime aikoina kovasti miettinyt, että millaisia koristeluja lyhyille kynsille oikein voikaan tehdä. Olen miettinyt esimerkiksi raitoja ja kaksivärisyyttä. Pitkälle kynnelle mahtuu vaikka kuinka monia raitoja, kapeita ja leveitä ja joka suuntaan. Pitkälle kynnelle mahtuu myös monia värejä. Miten lyhyelle kynnelle saisi raitoja ja kaksivärisyyttä?

Mä vähän luulen että jos lyhyelle kynnelle laittaa esim leveän vaakaraidan, kynsi näyttäisi entistä lyhyemmältä. Niinhän se menee vaatetuksessakin, lyhyen ihmisen ei kannata käyttää vaatteita joissa on vaakaraitoja. No millä sitä pituusvaikutelmaa saadaan? Pystyraidoilla!

Sain siis idean tehdä pystyraitoja, ja koska kynsillä valmiiksi oli Inglotin mattaruskea, halusin tietysti yhdistää siihen lilaa!



Vedin ensin ruskean päälle Maybellinen Coloraman vaaleaa lilaa. Jotenkin se näytti irtonaiselta siinä ruskean päällä, joten lisäsin vielä viivat molemmille puolille valkoisella koristelulakalla. Koristelulakkoja en ole käyttänyt paljon viime aikoina. Niiden käyttöön tarvitaan todella vakaata kättä! Oikea käteni ei halunnut olla vakaa, joten raidoista tuli vähän kiemuraisia. Siksi kuva on otettu kaukaa! :-D Lilan päälle halusin jonkun kuvion, joten käytin uutta Konadin ruskeaa leimalakkaa ja kuvio laatasta nro m21. Leima tarttui hyvin leimasimeen mutta jostain syystä se ei millään meinannut tarttua kunnolla lilan lakan päälle! Siitäkin syystä kuva otettu vähän kauempaa!



Oikean käden nimettömään ja pikkurilliin leima tarttui hyvin. Niitä uskalsi jo vähän zoomatakin...

Päälle laitoin nyt tavallisen päällyslakan, koska mattalakka alkoi jo vähän kulua ilman päällyslakkaa. Nyt matasta tuli siis kiiltävä!

No, miten on? Näyttääkö pidemmiltä? :-D

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Hienot värit!!

Amabile kirjoitti...

Nää on tosi nätit! Tyylikkäät ja väriyhdistelmä on onnistunut.