maanantai 16. toukokuuta 2011

Nyt täytyy marmattaa!

Eiköhän se nyt oo aika selvää että VÄÄRÄ MAA VOITTI EUROVIISUT! Ja Suomi EI SIJOITTUNUT NIIN KORKEALLE KUIN OLISI PITÄNYT!

Grrrr!!! Azerbaidjanin esitys ei ollut voiton arvoinen! Kumpikaan ei osannut laulaa, biisissä ei ollut mitään oleellista sanomaa, englanninkieli ei sujunut ja kaikenkaikkiaan esitys oli ihan BLÄÄH!

Suomen olisi pitänyt sijoittua huomattavasti lähemmäs kärkeä. Vaikka Ruotsi ei ollut mitenkään erityisen hyvä, aloin jo toivoa että Ruotsi voittaisi mieluummin kuin Azerbaidjan, jo senkin takia että pääsisi ensi vuonna Tukholmaan katsomaan kisoja...

Ja kuka hitto Suomessa antoi äänensä Unkarille??? Sehän oli kuin miedon pesun läpikäynyt Celine Dion! Hajuton, mauton ja väritön, paitsi turkoosi...

No jotain hyvääkin näistä viisuista jäi käteen. Jedward! :-D Latvialla oli tosi hyvä biisi, sitä oon kuunnellu paljon. Bosnia&Hertsegovina oli myös hyvä. Saksan Lena on yhä hyvä. Norjalla oli hauska Haba Haba. Ja Bulgarialla oli hyvä biisi.

Kokoelmalevyä odotellessa!




Marmatan vielä Spotifystä kun marmatuksen aloitin. Mulla on ollut Spotify Free joka on toiminut moitteetta. Eilen kun kuuntelin viisuehdokkaita, se yhtäkkiä sanoi että olet kuunnellut tämän biisin nyt maksimi 5 kertaa, maksa kuukausimaksu jos haluat kuulla lisää! Voi prkl!!!

Ei kommentteja: