perjantai 11. toukokuuta 2012

Motivaatio, missä lienet

Vääntäydyin tänään salille. Hoh, ei olis jaksanu, mutta sainpa aikaiseksi.

Oon ollu kipeenä reilun viikon, ja sen kyllä tuntee. Veto pois täysin. Salilla tein vain ne jutut mitkä sillä hetkellä huvitti. Siellä vierähti aikaa melkein tunti, ja lopputulos oli yllättävän positiivinen. Poistuin salilta paremmalla mielellä kuin sinne mennessä! Jes! Ehkä seuraavalla kerralla sinne on jo helpompi mennä.

Kun treenaaminen tökkii, haen motivaatiota melkein mistä vain. Tällä kertaa se tuli treenipäiväkirjan ostamisesta. Päätin että kirjoitan treenipäiväkirjaan heti treenin jälkeen pukuhuoneessa. En siis halua kantaa sitä mukana salilla laitteesta toiseen siirtyessä. Kirjaan siihen ylös treenipaikan, ajan, keston, tehdyt harjoitukset, toistot, sarjat ja painot. Ja ennen kaikkea fiiliksen.

Saan motivaatiota myös liikkuvien, hyväkuntoisten ihmisten kuvista. Tyyliin:"voi vitsi, mäkin haluaisin näyttää tuolta..."

Joskus motivaatio tulee musiikista. Jostain syystä erityisesti Madonnan ja Lady Gagan musiikki motivoi liikkumaan. Ihannenaisia?

Motivaatio tulee myös vaatteista. Ei niinkään että tuohon vaatteeseen haluaisin mahtua, vaan tuossa vaatteessa voisin näyttää hyvältä.

Ja toki motivaatio tulee siitä hyvästä fiiliksestä.

Seuraavaksi aion motivoitua viikonlopun viettoon! Hieman joutuu tehdä töitä, mutta sitten aion mennä puutarhakauppaan hakemaan jotain kivaa parvekkeelle! Jei!

Ei kommentteja: