torstai 31. toukokuuta 2012

Kesä on nyt

Kesäksi kuntoon! Äh, meni jo...

Treenataan sitten kesällä kuntoon.

Kai tässä oikeastaan on nyt jo kunnossa. Juoksin Naisten Kuntovitosella 10km ensimmäisen kerran. Jaksoin viimeisen ylämäenkin. \o/ Jei! Aikaa meni 1h17min, eli sitä lähdetään nyt parantamaan erilaisilla intervallitreeneillä. Onneksi kohta on loma ja enemmän aikaa liikkua!

Jonkin aikaa sitten taistelin motivaatio-ongelman kanssa. Nyt motivaatiota on, mutta aikaa ei. Onneksi siihenkin asiaan tulee pian parannus.

Kahvakuulatreeniin on aikaa! Tänäänkin meni 18 min ja hiki tuli. Ensin tempaus @8kg 8min käden vaihto minuutin välein, 2min tauko ja sitten työnnöt @8kg 8min. Lisäksi heittoja ja liikkuvia kyykkyjä.

Oletteko huomanneet että kesä on jo? Mä en. Se tuli jotenkin selän takaa yllättäen. Huomasin yhtenä päivänä ajattelevani että loma tulee liian pian. Miksi niin voi ajatella??? Siksi että haluaisin pidempään nauttia juuri tästä ajasta. Tästä ajasta, kun illat koko ajan pitenee, lämpötilat nousevat, kesävaatteet kevenevät ja loma on edessä. Vaikka odotankin loman alkua ja vapaa-ajan lisääntymistä, haluaisin olla pidempään täällä juhannuksen paremmalla puolella. Mua ahdistaa jo ajatuskin siitä että juhannuksen jälkeen päivä alkaa vähitellen lyhentyä. Juhannuksen jälkeen alkaa loma, ja vaikka se tänä vuonna on normaalia pidempi, se kuitenkin menee ohi liian nopeasti. Tai niin ainakin pelkään. Note to self: Opettele elämään hetkessä! Se on sairaan vaikeaa!

Huomenna on kesäkuu. Kesän kunniaksi lupaan pukeutua joka päivä kesäkuun ja oikeastaan koko kesän aikana mekkoon tai hameeseen ja joihinkin niistä miljoonista kesäkengistä joita kaappi on pullollaan. Tällä tavalla opettelen elämään hetkessä, koska joudun joka päivä raapimaan päätä vaatekaapin edessä ja miettimään minka hameen ja mitkä kengät tänään laitan päälle. En anna itseni pukeutua samoihin vanhoihin arkisiin vaatteisiin joka päivä, tiedättehän ne vaatteet jotka on helppo heittää niskaan sen kummemmin ajattelematta.

Elän hetkessä myös tekemällä jonkinlaisen treenin joka päivä. Jotain mikä hikoiluttaa ja hengästyttää. Joka päivä! Tähän mulla on jo suunnitelmakin...

Päivän asusta en tule laittamaan tänne kuvaa, koska se on liian aikaavievää. Jonkinlaisen yhteispotretin kengistä ja mekoista voin tehdä! :-)

Ei kommentteja: